Vállalkozásunk, a több generációs családi vállalkozások közé tartozik. Cégünk számára a tradíciók, a szakma szeretete, tisztelete, vevői elégedettség a legfontosabb fogalmak közé tartoznak.

    A cég szűk történelme az 1944-es alapítással indult. A háború utáni években a fő tevékenység a fűrészelés, bérfűrészelés, kocsigyártás és javítás volt. Majd túlélve az államosítást, a fűrészelést kiegészítették az épületasztalos termékek. Az 1960-as évek elejétől a parkettagyártás vált a fő tevékenységgé, melyet az évtized végétől kiegészített a fa lépcsők gyártása. Természetesen csak egyedi megrendelések alapján. Az 1980-as évek elejétől a jelenlegi tulajdonos, Markó Károly veszi át a családi vállalkozás vezetését. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre bővül a termékkínálat, megjelennek a beltéri ajtók, valamint az egyedi bútorok és lépcsők is.

    A rendszerváltás évei nagy fordulatot jelentettek a kisvállalkozás életében, ekkor ugyanis elindult az exporttevékenységünk a szomszédos Ausztria, majd Németország felé. Sikerrel tudjuk leküzdeni a magas minőség és pontosság elvárásait. Köszönhetően az élvonalbeli technológiai ismereteknek, nem okoz gondot a különleges kívánságok teljesítése.

Célunk, hogy megrendelőink egyedi ötletei, megálmodott elképzelései alapján kifogástalan minőségű termékeket készítsünk és segítsünk a tervezéstől a kivitelezésig.